LAANGE DAGER


Hei og velkommen igjen!!

Idag har vært en veeeldig lang og utfordrende dag.. vi møtte opp på skolen 09.30 og jeg måtte gå til skolen alene siden min host-mom jobber fra halv åtte, så hun hadde dratt før jeg sto opp.. jeg spiste pannekaker med sirup til frokost og dro fort siden jeg selvfølgelig klarte og forsove meg(igjen, sjokk).......

men uansett dagen var veeldig lang og vi fikk mye informasjon på en dag, husker kanskje halvparten av det vi fikk vite så er fortsatt veldig usikker..

York Collage er GIGANTISK! Det går 4000 elever her og jeg vet ikke engang hvor sonen til dans er fordi vi ikke hadde tid til å se alt, rakk kanskje se 3 soner, og de sonene var ikke små for å si det sånn!

Skolen var ferdig 17.20 idag fordi vi hadde pauser etter hver time som varte i sånn 45 min mens spisinga varer 1 time!! Det er helt sykt!

Blitt kjent med mange, men sliter litt med navn enda, blir kjent med nye hver dag som jeg synes er kjempe morsomt!

Det eneste vi egt gjorde på skolen idag var å få informasjon, og bli bedre kjent med de andre som utveksler, noe som er veldig bra synes jeg!

Selve undervisningen starter ikke for engelskmennene før 11 september, så nå er vi egt alene på skolen med noen få engelske elever, så det er ganske greit.

Da jeg gikk hjem til skolen klarte jeg og rote meg bort, så måtte ringe til Jenni(hostmother) for å spørre om hun viste hvor jeg var, men jeg var tydeligvis bare en gate unna så det er ikke så ille, så hun kom å plukka meg opp innen 5 min så hadde vært fortere å bare gå hjem enn å kjøre😅 så på veien da jeg rota meg bort fant jeg en annen kompis som også hadde rota seg bort og alt han sa når jeg så han var "I'm like soo lost" jeg lo meg ihjel😅 ente opp med at jenni var så snill og kjørte han hjem!

Etter jeg hadde kommet meg hjem til der jeg bor, spiste vi en god middag også tok jeg meg akkurat en dusj som var veldig deilig!

Jeg har pakket ut koffertene, og føler meg som hjemme allerede, Jenni føles ut som en søster som vil meg bare godt, og vi har kjempe god kjemi, og vi koser oss masse❤

Engelsken min blir bedre og bedre hver dag, og jeg lærer masse nytt hver dag noe som er veldig rart fordi jeg lærer uten og lære det(hvis du skjønner?) og btw maten her nede er ikke som du tror, jeg får mye god og variert mat og den ser ikke rar ut heller! Kjempe nydelig! Alt er kjempe billig her at jeg ble helt satt ut ista når jeg var i butikken, og i kantina!! Var drømmen virkelig.

Men nå skal jeg ned og spise melkesjokolade med Jenni og legge meg etter det, og klar for ny dag imorgen da jeg skal ned til byen og få en "tour" ting med alle vennene jeg har fått, gleder meg mye til det!

Godnatt..

Én kommentar

Therese

07.09.2017 kl.09:38

Så morsomt å lese! Skolen ser kjempefin ut!

Pannekaker til frokost er GULL 👌🏻Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡