Torsdag 7 sept


Okei idag starta dagen med et smell(jeg forsov meg ikke idag) sto opp klokken halv ni, kledde på meg, lagde meg nok en usunn frokost(pannekaker m sirup), sminka meg og gikk, men idag var annerledes fordi jeg skulle ta buss for første gang, alle bussene er så rare her, og jeg er alltid usikker på hvor alle bussene går så var livredd for å komme på feil sted. Men bussturen gikk veldig bra og jeg kom frem til riktig sted til riktig tid så det er jeg veldig glad for!

Vi møtte opp på York Minster som er den største kirka, eller "katedralen" i York city. Den var seriøst gigantisk!!! Etter alle hadde møtt opp her ble vi delt inn i grupper og i de gruppene ble vi vist rundt i byen og fikk svart på en del spørsmål. Etter dette møttes vi alle igjen på Minster og gikk sammen til en "restaurant" sted som var et utrolig sofistikert sted, der fikk vi veldig mye god mat og dessert med en gang etter maten, noe jeg synes var veldig spesielt.

Etter vi hadde spist ble vi fri til å gå hvor vi ville og da bestemte jeg og jentene oss for å finne tilbake til de shoppingstedene vi gikk forbi når vi hadde en "tour" i byen. Vi fant Primark, TopShop, Urban Outfitters, og mange fler fine butikker. Etter hvert når vi ble ferdige og fikk handla litt forskjellige ting dro vi og kjøpte noe og spise på Costa Coffe, også dro vi alle hjem etter det, de andre tok bussen hjem, mens Jenni var så snill og henta meg etter jobben, noe jeg tror var veldig lurt fordi jeg tror aldri jeg kunne funnet veien tilbake igjen alene... var veldig mange mennesker og stress i byen, var kanskje 10 ganger verre enn rushtiden i Oslo sentrum.

Etter jeg hadde kommet meg hjem fra en så slitsom dag tok jeg meg en powernap og møtte venner etter det på et pizza sted og spiste.

Nå er jeg hjemme og stelt istand alt til imorgen så er klar for siste "skoledag" før helg!! Er kjempe spent på hvordan den første helgen kommer til å bli her nede!!❤

Btw idag har jeg handla en del kan man si, men dette var ting jeg faktisk trengte så det var verdt det. Jeg kjøpte meg neglesaks, sko, ballerinasokker, duftpinner, en middels stor sekk, en Nike topp, en kjempe fin bukse fra Urban Outfitters, tannkrem, paraply og litt mat. Så er fornøyd med pengebruken, full kontroll som vanlig(not).. jeg klarte heldigvis og holde meg unna alle vestene og skoene som jeg egentlig hadde planer om å kjøpe:p så er veldig stolt av meg selv!

Nå legger jeg meg, skal opp tidlig imorgen og tror det kommer til å bli en lang dag så er viktig og være uthvilt!👌

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡