Spørsmåls runde!!!


Har du hjemmelengsel?

Nei jeg har ikke spesielt mye hjemmelengsel, jeg savner alle hjemme selvfølgelig, men føler ingen trang til å dra hjem, hvertfall ikke enda. Men får selvfølgelig lyst til å dra hjem i feriene for å tilbringe tid sammen med familien og vennene mine❤

Hvor mye penger får du?

Jeg får normalt meg lommepenger, ca 500kr i uken +-. Er mange som får mye mer enn jeg får, men føler det jeg får er helt greit, klarer meg med det jeg får.

Tar du lappen i England?

Jeg har planer om å ta lappen her nede ja, fordi det er kjempe billig i forhold til Norge. Men kommer til å bli skummelt fordi de kjører på feil side av veien, giringa er på feil side, og er faktisk ikke så kjent her.

Bor du langt unna vennene dine?

Nei jeg er heldig og bor veldig nærme mange. Men noen har vært uheldige og bor veldig langt unna også, så det må være litt kjipt for dem fordi det er ikke alt de kan være med på pga buss osv går ikke så sent.

Hvordan er vertsfamilien din?

Min vertsfamilie er jeg veldig fornøyd med. Jeg bor med en dame på 23 år som sagt. Vi har veldig god kontakt og hun er utrolig søt og snill.

Får du lov å få besøk eller dra på besøk til andre?

Ja selvfølgelig! Men må respektere innetiden min som er 22.30 i ukedager, og 00.00 i helgene fordi jeg er under 18. Når jeg fyller 18 får jeg sikkert lov til å være ute lenger, men må respektere hun jeg bor hos også siden hun lar meg bo hos hun i så mange mnd.

Bor du langt unna skolen?

Jeg bor et lite stykke unna ja. Tar meg ca 30-40 min å gå til skolen så noen ganger har jeg kommet noen min for sent, så må skjerpe meg!! Vurderer og kjøpe meg busskort.

Har du fått mange venner?

Ja det har jeg! Jeg har hatt veldig lett for å få meg venner fordi jeg er en veldig åpen person og bli kjent med, også har det jo mye og si at jeg bor veldig nærme mange andre som går til og fra skolen samme vei som jeg går.

Hvordan er det på skolen?

Skolen er utrolig bra! Den er kjempe stor og kantinematen og utvalget på alt er kjempe bra! Jeg er kjempe fornøyd med skolen. Det eneste som jeg er litt skuffa over for til nå er alt styret med ukeplan men alt det ordna seg med en gang jeg gikk til kontoret og fiksa det. Det er veldig enkelt og rote seg bort på skolen, men det er vakter i hver etasje så hvis du spør dem hvor du skal gå så viser de deg hvilken vei du skal gå.

Hva er det som er mest uvant med utveksling?

Det som er mest uvant.. vanskelig spørsmål.. det som er mest uvant er vell all den skiftinga mellom norsk og engelsk. Plutselig snakker jeg Norsk til en engelsk student og de forstår ingenting, og noen ganger snakker jeg engelsk til de Norske(men det gjør jo ikke noe). Noen ganger snakker jeg også halve setninger som starter med engelsk og slutter med norsk uten at jeg engang tenker over det, det er litt flaut til tider, men det ordner seg alltid, det er jo bare morsomt! Men føler engelsken går ganske bra og jeg lærer jo for hver dag, og hvordan jeg snakker engelsk på bare en uke har virkelig forbedret seg masse, er egentlig litt imponert over meg selv hvis det er lov å si.😂

Én kommentar

Pappa

17.09.2017 kl.12:55

Magisk 😂😂😂❤Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡