Ting på stell igjen..


Ja nå har jeg virkelig kommet meg igang igjen! Er kjempe fornøyd! Har fikset ukeplanen min så nå er den 100%, har fått fiksa opp med alt det host-familie greiene, og har fått meldt meg på alle turene jeg skal meldes på idag! Nå mangler jeg bare og signere og ta portrett bilde til øvelseskjøring her i England, og levere et parr ark til. Idag har jeg kjøpt enda litt mer treningsklær og angrer ikke på noe jeg har kjøpt idag(som jeg pleier).

Jeg har vært i York City og kjøpt en bok som heter "milk and honey" har hørt den er kjempe bra og så langt er den veldig bra, er overrasket faktisk og har kommet ganske langt allerede😍

Ikveld har jeg meldt meg på treningssenteret, jeg har dusjet og tatt på ansiktsmarke, lest en del og har egt bare forberedt meg mentalt for morgendagen siden tirsdager er den lengste og værste dagen, slutter halv seks, som er halv sju i Norge.....slitsomt..

Men ja sier godnatt, så skal jeg lese til jeg sovner👌❤

Én kommentar

Glenn Harald Marthinsen

26.09.2017 kl.10:39

Så bra, me like 😍Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡